Ελληνικό Ντιζάιν: μια συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό στη Στέγη


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου | Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

H πέμπτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό, στο πλαίσιο του κύκλου Design Υπό Στέγη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Και στη φετινή συνάντηση, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια γεύση από το παρόν και το μέλλον του ελληνικού design. H έμφαση αυτή τη φορά θα δοθεί στην επιχειρηματικότητα που συνδέεται με το σχεδιασμό και τις οδούς που ακολουθούν διάφοροι δημιουργοί για να ξεπεράσουν τα σύνορα της κλειστής ελληνική πραγματικότητας.

Οι προσκεκλημένοι εισηγητές θα εξετάσουν το θέμα από διαφορετικό ο καθένας τους σημείο εκκίνησης, ενώ την εκδήλωση θα κλείσει μια συζήτηση ανάμεσα σε έναν φτασμένο Έλληνα δημιουργό και φοιτητές σχολών σχεδιασμού, επιχειρώντας έτσι τη δημιουργία μιας γέφυρας ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον του χώρου στην Ελλάδα, αλλά και τη μεταφορά γνώσης και εμπειρίας, εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτά και πολλά άλλα θα παρουσιαστούν στη μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Διοργάνωση +DESIGN

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ntizain.org
Ελληνικό Ντιζάιν: μια συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό στη Στέγη  Ελληνικό Ντιζάιν: μια συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό στη Στέγη Reviewed by Διονυσία Γιώργη on 12:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.