Έκθεση Αφίσας W/Design4Life – Σχεδιάζουμε για Ζωή

 
Στο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης Νέων Γραφιστών, Toolkit Startup 2, πραγματοποιείται η έκθεση αφίσας «W/Design4Life – Σχεδιάζουμε για τη Ζωή». Το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας της εκδήλωσης, κάλεσε γυναίκες γραφίστριες απ’ όλη την Ελλάδα να σχεδιάσουν αφίσες με θέμα την ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω της οπτικής επικοινωνίας και του design, να συμβάλλει στη δημιουργική ανάδειξη ενός σοβαρού κοινωνικού θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Tabya, Κ. Μελενίκου 14 (απέναντι από τη Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ), από τις 23 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου 2015. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10 το πρωί με 10 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 23 Απριλίου, στις 7:30 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες: toolkitstartup.gr


Έκθεση Αφίσας W/Design4Life – Σχεδιάζουμε για Ζωή Έκθεση Αφίσας W/Design4Life – Σχεδιάζουμε για Ζωή Reviewed by The Grartist on 4:39:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.